Wie is Elyn?

Ik ben een hoopverlener die zowel een theoretische, wetenschappelijke achtergrond heeft alsook zelf heel wat watertjes doorzwommen heeft. 

Ik weet heel goed hoe het voelt om de weg even kwijt te zijn en ook hoeveel deugd het kan doen om een steunfiguur te vinden, die je mee begeleidt op weg naar het leven dat bij je past en waar je gelukkig van wordt.

In combinatie met mijn verschillende opleidingen en mijn jaren werkervaring in de geestelijke gezondheidszorg (verslavingszorg, crisisopname, persoonlijkheidsproblemen...), kan ik goed aanvoelen wat je nodig hebt om terug levenskracht te kunnen ervaren.

Ik heb een prachtdochter van 8, hou enorm van dieren, de natuur, lezen over de menselijke psyche, diepgaande gesprekken voeren, nieuwe horizonten verkennen, lekker eten en stilte. Yoga zorgt voor rust in mijn hoofd en kracht in mijn lichaam. 

Ik hou van mensen waar een 'hoekje' af is ;-)

Mijn opleidingen

Bachelor Toegepaste Psychologie (Thomas More) - 2007

Basisopleiding Gestalttherapie (Multidimens) - 2009

Bachelor Verpleegkunde (psychiatrie) (Thomas More) - 2016 

Life Coaching (Coach Clinic) - 2019

Burn-out Coaching (Coach Clinic) - 2019

Integratieve koppeltherapie (Educatieve Academie) - 2020

AD(H)D-coach opleiding (ADHD Nederland) - 2023

Postgraduaat Integratieve Psychotherapie en Counseling met Cliëntgerichte-Experiëntiële basis (Educatieve Academie) - in opleiding


Lid van de beroepsvereniging voor Psychologisch Consulenten

Elyn Van Hul - Psychologisch Consulent
AD(H)D & ASS Coach
Mogelijk gemaakt door Webnode Cookies
Maak een gratis website.